Var på leknes i går og kjøpte meg noen ting, kjøpte noen småting, som klistremerker og en kopp til å ha sminkekoster i, men de vet jeg ikke helt hvor er henne akkurat nå... Smarte meg!
Smykke og cardigan fra cubus. Bare elsker disse cardiganene, så deilige og myke, samtidig som de ser veldig fine ut. Har jo en sånn en i blå fra før av, så denne kommer til å bli mye brukt!
Var en tur innom leknes i dag, skulle egentlig å se på jentetreninga, siden jeg sliter med føttene for tiden. Og da jeg skulle begynne å gå til hallen, startet det å regne som verst... Typisk min flaks:: Men tilbake til det jeg startet med. Skulle handle noen småting, som nye penner og en notatbok. Notatboken ble rosa, selvfølgelig  Men som alle andre jenter, så endte jeg opp med noen litt mer. Kjøpte et skjerf jeg hadde lagt av, såå fint! Forelsket... Det er det samme som jeg har i blått, men det blåe begynner å bli litt nuppete, og i tilleg så er det godt å ha noe å veksle mellom da. 
// Skjerfet kostet 199 på cubus og notatboken kostet 40 kroner på nille \\
Det regnet enda da jeg kom hjem, så ble innebilder i dag, heldigvis er det så fint lys ute at det gikk bra. Redigerte dem bare litt lysere, sånn som jeg redigerer alle bildene mine, så ser så bleik ut. Den store problemstillingen i en bloggers hverdag, haha♥  Er i hvertfall veldig glad i innkjøpene. 
 Så det blir vel å bli sett på en outfit i løpet av uken...
Når jeg var på leknes i går kjøpte jeg meg denne, varmebeskyttende fra Lee Stafford. Har ikke prøvd den enda, er den bra? Kjøpte den i hvertfall på Vita til 89 (før 119) ♥


Mia Eline
Hei! Jeg er en jente født i 99, jeg blogger om alt fra a til å. Gjerne legg igjen en kommentar, eller legg meg til som venn♥


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013Kategorier


· 3 favorites · Anbefaling · Blogg · Fashion · Innkjøp · Inspiration · Konkurranse · Personlig · Photography · Sponset · VideobloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits