Skal jeg nevne noe som inspirerer meg vil nok det første som dukker opp i hodet mitt være bilder, weheartit, instagram eller tumblr. Men noe annet som også inspirerer meg er polyvore. Man kan sette sammen antrekk eller møbler osv til forskjellige collager.  Pleier altid å drømme meg bort i klær som jeg synes er utrolig fine, kule og inspirerende på andre, men som jeg aldri tørr å bruke selv. 

 

Boyfriend jeans

 

Boyfriend jeans by miaeline
Er det noe som jeg har virkelig sansen for så er det de klassiske boyfriend jeansene. Så kule. elsker dem! ♥ 
Må sikkert klare å skaffe med et par med sånne til våren...
HeartheartheartStylish
                           Heartheartheart by miaeline featuring black sandals                                                       Stylish by miaeline featuring a red blazer
Om du vil så kan du followe meg på polyvore HERSom dere ser (om du ikke er ny leser) så har jeg gjort noen endringer i designet, eller store endringer. Har byttet ut det gamle designet med et nytt. 

//gammelt\\

//nytt\\

Er veldig fornøyd med det nye designet mitt, synes det virker mer... ehm ja, profft? haha ♥//gammelt\\


//nytt\\

Litt skult reklame må dere tåle da♥
Så deilig vær i går, var ute å syklet sammen med lillesøstra mi () og det var jo hele 14 grader. Skal på jobb senere i dag, blir så deilig å få gjøre noe ordentlig i ferien enn å sitte å se på tv hele tiden... 
Drar kanskje til Vilde også senere, så får se om jeg rekker å blogge. Inspirasjonen min er ikke helt på topp akkurat nå...  
Drev og så litt på forskjellige blogger da jeg kom over denne bloggen, nemlig memoria.blogg.no


Carina tar utrolig fine bilder, som er lyse og enkle. Designet hennes er ryddig og enkelt. Noe som jeg synes er utrolig fint! 
Hun blogger om  veldig masse forskjellig, som innkjøp, redigeringstips, bloggtips, hverdagen, kreative løsninger og foto. Bloggen hennes er inspirerende på veldig mange måter. 
Og tar man en titt på bloggen, så leser man alt. 


Anbefaler alle å ta en titt! ♥

Har en elsk på denne suuperdeilige cardiganen fra barneavdelingen på Cubus faktisk. Så utrolig deilig♥ Tenkte forresten å komme med en blogganbefaling senere i dag, om dere vil? Et tips er at bloggeren er utrolig inspirerende med veldig fine bilder, og mange tips. Klarer dere å gjette? Haha 
Har vært opptatt i hele dag, så har ikke rukket å blogge før nå. Dagen startet nemlig med at jeg møtte Matilde på huset. Utrolig koselig, lenge siden vi møttes sist! ♥


En utrolig deilig måte å starte dagen på. Latte og croisant, favorittfrokosten min. Nå skal jeg kose meg med oreokjeks og CSI NY. Soving på sofaen i natt, så deilig ♥
Mangler trenings inspirasjon for tiden, og da hjelper det med nytt treningstøy. Var inne på nelly og så, og det var egentlig utrolig masse fint, i spesielt ROSA.
// Kari Traa jakke HER, limegrønn singlet HER, Rosa sportsbh HER, Limegrønn Nike t-skjorte HER, Drikkeflaske HER, 2xu tights HER, Kari Traa genser HER, Nike sportsbh HER, Nike singlet HER \\


Kjenner jeg er lei av "vinteren" i lofoten. Her er det bare regn, regn, snø, regn, regn, regn. Fikk MYE snø natt til lørdag, men nå i går hadde nesten alt regnet bort. Så trist!  

Men nå skal jeg holde tankene for meg selv. Kos dere videre! ♥
Kjenner jeg er mye bedre, var sikkert bare litt sliten. Sånn skjer. 

Var innom bloggen til Caroline Maria og fant utrolig masse inspo. ♥
Fant meg overskudd nokk til å dra på pizzadate med jentene på peppes, så drar nå. Blir utrolig deilig å treffe jentene nå. Virker som en evighet siden jeg så dem sist! ♥

Slenger med et bilde av meg og vilde, en så fantastisk jente skal man lete lenge etterVet ikke helt hvordan, men jeg har klart å bli syk. Er liksom slapp og orker ingenting, ligger å sover. så sliten. Er så sliten hele tiden, føler at jeg ikke har overskudd til noe. Vet ikke helt hva jeg må gjøre for så bli kvitt dette, eller hva jeg må gjøre for å få overskudd til å gjøre det jeg vil. Jeg vil blogge, jeg vil være med venner, men det er slitsomt for tiden. 

Setter på høy musikk, sminker meg og prøver å gjøre det jeg kan for å virke overbevisende frisk ut, men det er vanskelig. Alt er vanskelig.

Prøver så godt jeg kan.

Men jeg overlever, tror jeg (♥) livet går videre. Jeg må bare lære meg å takle det. Ta det som det kommer. 

Håper dere skjønner om bloggingen min ikke er helt på topp.

 

// rather be \\
Var ute og tok bilder i dag, sammen med Vilde. 


Dagens outfit! Bukse- dr denim, skjorte- vero moda 

Skal til klubben senere i dag, noe alle konfirmantene må. blir nok koselig, drar forresten sammen med Vilde. Det er hun som har tatt bildene

 
Syns så(å) synd i meg ettersom jeg er blitt totalt hektet på havrepannekaker/havregrynspannekaker og varm kakao. Er jo bare så godt!  Begge er jo bare så enkle å lage.
Kommer sikkert til å leve på dette hele ferien.

Jeg fant oppskriften når jeg søkte på havrepannekaker på google, så da brukte jeg:

1,5 dl havregryn 

1 egg

1-2 ts sukker
Utrolig godt! Jeg hadde jordbærsyltetøy på, men du kan også bruke cottage cheese, vaniljekesam eller friske bær. 
Glemte helt av bloggingen i går, men jaja. Nå skal jeg sette meg ned å se slutten av Mix stafetten i skiskyting, før kunsløp står for tur. 
Mandag igjen, bare fem dager til ferie () det kommer til å bli så deilig. Er bare så misunnelig på de som allerede har fått ferie. Var forresten ute i stad og tok bilder, og siden det hadde regnet så var det så fine dråper på trærene. 

//Canon 1100D 18-55 mm \\

Har forresten treningskamp mot ballstad i dag, blir så deilig å spille en kamp mot de for en gangs skyld! ♥
Hei dere! Har vært ute på tur med familien og Guro i dag, så har ikke rukket å blogge før nå.  Synes egentlig at søndager er den vanskligste bloggdagen, fordi det "aldri" skjer noe spennende. 

Men nå skal jeg kose meg med god morgen yoghurt og kakao♥
Shakira ft Rihanna- Can`t remember to forget you!

 

A great big world ft Christina Agulera - say something

  

Maroon 5 - Sad
Demi Lovato - Let it go

 

Madcon ft Stori - Say yeah

Er vel ikke en hemmelighet at jeg er veldig glad i sanger som jeg kan synge til, sanger som jeg kan lære teksten til og flaue meg ut etterpå når jeg *uten å vite det* synger høyt ut, altså HØYT... Men dette er da topplisten min for tiden. 
Har så forferdelig lyst på et polarioid kamera, og når jeg fikk en mail fra Sponsetblogg, om at jeg hadde fått en ny sponsor, klikket jeg jo meg inn for å skjekke denne sponsoren ut. Dette var en nettside jeg hadde hørt om før, bla fra andre bloggere. Nemlig COOLSTUFF.no, og her hadde de jo det kameraet som jeg har sååå lyst på. (♥) 

Trykk på bildene for å komme til produktene!

Coolstuff har blandt annet (itilleg til polaroidkameraet) sjokoladefontene, softismaskin, 3D printer og masse andre utrolig kule ting!  

Trykk på bildene for å komme til produktene!

En veninne av meg har sjokoladefontenen herifra, og den er en klar vinner på jentekvelder og andre fester. Og hva er vel bedre enn softis? Og har man denne maskinen, så kan man jo spise softis hele tiden. 

Er du med i sponsetblogg programmet? 
Har du bestilt noe fra coolstuff?

 
Genseren min er forresten fra h&m, helt enkel, men elsket detaljene på den! In love♥

Sol i dag! Såå deilig. Dagen i dag skal brukes til øving til matteprøven i morgen, vi har så mange prøver og innleveringer denne uka, så lei.
Har egentlig trening i morgen, men vet ikke om jeg har overskudd til det nå, så sliten. Har vondt i hodet og er kvalm, så det blir ikke bedre heller. 
Tenkte å vise dere dagens outift. Gikk forresten ikke sånn på håret hele dagen, men orket ikke å ordne det etter skolen. Så slitsomt å bare må springe ut etter skolen siden man MÅ rekke lyset. Her er da dagens antrekk + noen detaljer. Haha♥ 

 
Var innom superkul.no i stad, og fant noen utrolig fine produkter, jeg ble overrasket over hvor mange forskjellige produkter de hadde. Før trodde jeg at de bare hadde klær, men der tok jeg veil. De hadde jo solbriller, sminke, sko og masse annet. Mens jeg gikk igjennom nettsiden deres, fant jeg noen ting jeg ble veldig glad i! 


//Kjole HER - Iphonedeksel HER - Pilotbriller HER\\

Elsket fargen på kjolen og spesielt blondene! og dekselet er virkelig søtt! "♥"  pilotbrillene var virkelig kule!

Jeg anbefaler alle å gå inn på superkul.no og skjekke ut produktene deres! 

//sponset inlegg- helt ærlige meninger\\
Mandag, skole, fotball og jeg er syk. Så lei for at jeg ikke fikk blogget i går. Men kom til hytta rundt kl 3 i går og bare dårlig, kvalm, vondt i hodet. Så bloggingen er ikke helt på topp.
Åh. Så deilig med helg!

 
Dagen i dag, skal brukes til å slappe av, så lei av alt stresset med skole, jobb, fotball osv. Begynner å bli skolelei. Tenkte jeg kanskje skulle skrive et personlig inlegg senere, men vet ikke helt. Tror det blir litt for personlig. I morgen blir det jobb, så lofotnatta. Skal se om jeg får tatt noen nye bilder, men det blir isåfall iphone kvalitet. Menmen. Skal på hytta i fra lørdag til søndag uten nett, men tror jeg kan få noen til å gjesteblogge. ♥ Vil ut å reise snart! Har lyst på varme, og opplevelser av nyere steder. Så glad!


Skal innom disse stedene i løpet av livet. ♥
Vil ha snø og kuldegrader. Så skal sette meg ned i senga, furte over at det ikke er snø, og se Grey`s Anatomy i stedet. Livet er kanskje ikke så ille alikevell?  
Var ute i stad og tok noen bilder, men det er så vanskelig å ta fine bilder når det er mørt ute, og tar man bilde med blitz, så blir bildene så mørke. Så tok en sjangse og prøvde å redigere bildet lysere. Er så glad i skjorter for tiden. ♥♥ Denne er fra monki forresten!   
Tenkte å ha en spørsmålsrunde, om dere hadde noen spørsmål. Noe du lurer på?  
Har fremlegg i morgen, norsk. 

Så kommer til å PRØVE å legge fra meg mobilen og bare jobbe med fremlegget i dag. Skal forresten ha om Camilla Collett! 

Ønsk meg lykke til 

 


*februarkos med det nye og senga. Så deilig med helg, og søndagskos* 

 


      


Innspirasjon er en mangelvare nå for tiden. Har så mye jeg vil blogge om men med en gang jeg skal prøve å skrive et inlegg klarer jeg ikke å skrive noe. Så vanskelig å være blogger! 
Men tenker jeg skal prøve, så kommer kanskje til å bli litt mye inspirasjonsbilder nå for tiden.  


Mia Eline
Hei! Jeg er en jente født i 99, jeg blogger om alt fra a til å. Gjerne legg igjen en kommentar, eller legg meg til som venn♥


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013Kategorier


· 3 favorites · Anbefaling · Blogg · Fashion · Innkjøp · Inspiration · Konkurranse · Personlig · Photography · Sponset · VideobloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits