Har egentlig ikke orket å blogge i helgen, det bare falt ned fra må-gjøre-listen min. Helgen har nemlig blitt brukt til noe mye viktigere- nemlig se en, eller to, eller tre sesonger av greys anatomy(...) Men utenom det var jeg i bursdag til ylva, noe som er utrolig koselig! så skal se om jeg får lagt ut noen av de bildene, må bare orke å gå igjennom dem først da :) Fikk nye sko på lørdagen, og se så fine de er, elsker detaljene! Det lilla mot mintfargen er bare så fint!


Så langt kom jeg på inlegget i går og i overigår... Nettet var helt borte og dumt så fikk ikke blogget noe særlig..

Nå skal jeg sette meg ned og se (enda) en episode av greys anatomy... Er bare helt håpløs

Så kos dere! ♥♥
Var på leknes i går og kjøpte meg noen ting, kjøpte noen småting, som klistremerker og en kopp til å ha sminkekoster i, men de vet jeg ikke helt hvor er henne akkurat nå... Smarte meg!
Smykke og cardigan fra cubus. Bare elsker disse cardiganene, så deilige og myke, samtidig som de ser veldig fine ut. Har jo en sånn en i blå fra før av, så denne kommer til å bli mye brukt!
I want summer♥


wintertime isnt summertime
Som vanlig er det søndag, og som vanlig er det den dagen jeg blar opp og ned på weheartit. Blir altid i så godt humør, uansett hvilket vær det er ute. ♥ I dag skal jeg i kirken... og i dag er det jo helt nydelig ute. Litt snø, mye sol og nesten helt vindstille, så når jeg kommer hjem skal jeg se om jeg tar meg en tur i akebakken! Føler meg som en liten unge igjen


Fikk forresten tak i en kameralader, så nå blir det bilder fremover! ♥♥

 
HUSK å slå på 720*
Hei dere! God morgen. Så deilig med helg! Tenkte at jeg skulle slappe av, sove lenge, stå opp med en kopp med te, kose meg. Ahh.. Så koselig det hørtes ut, men nei. Dagen min startet med at jeg våknet kl 8, forkjølet, ikke noe te igjen, bare kjedelige ting på tv, og ingen nye episoder jeg hadde lyst til å se. Helt pyton. 

Tenkte å ha en spørsmålsrunde, siden jeg har fått en del nye lesere. Så spør meg, kanskje jeg svarer på video :)
Hei dere! Har nettop drevet og styrt med rommet, haha♥ Men nå sitter jeg og leser blogger og ser på senkveld. Mamma og de to søstrene mine er dratt til Tromsø for helgen, så er alene hjemme med pappa for helgen. Cola+pizza=tv♥♥♥ Var innom bloggen til søteste June og leste. Har vært fast leser i snart 2 kanskje 3 år, og blir fortsatt like inspirert hvær gang jeg er innom. Og i dag var det intet unntak. June hadde nemlig delt en utrolig søt video!  

Nå skal jeg kose meg videre, fikk jo et nummer med DET NYE i dag, (♥♥) så blir nok ikke å sovne med det første. Haha. Følte det ble veldig mange hjerter, men det får bare være... :)
 

Dette inlegget var et av de første jeg skrev for ca 80 dager siden. Dette er noe utrolig personlig, og derfor velger jeg å poste det på nytt. Jeg er så utrolig glad for alle som støtter meg, skriver positive kommentarer og at dere orker å lese bloggen min. Men ikke alle har det sånn, flere som blogger får flere stygge kommentarer daglig, og dette skaper et kroppspress, et merke.  

 Kroppspress er et tema man ser mye til. Både på sosiale media, tv og i virkeligheten. Overalt på reklamer, blogger, tvprogram osv sendes bilder og videoer av tynne jenter og gutter i undertøy, lite klær eller ikke klær i det hele tatt. Dette påvirker unge jenter og gutter til å prøve å bli tynnere. Dette er ikke sundt!  På adresseavisen er det en artikkel om kroppspress, der står det blandannet at "Trening og slanking står i fokus, ikke for å få et sundt kosthold, men for å bli den tynnere versonen av seg selv."  Er dette det som er det nye? Når man er ungdom begynner kroppspresset som værst. Gutter vil ha tynne jenter med "fin" mage, og jenter vil ha gutter med six pac. Dette er ikke altid oppnåelig. Ikke for alle. For mange vil treningen for å få den fine magen eller sixpacen ha store negative konsekvenser. Disse personene kan utvikle spiseforstyrrelser, noe som kan i værstefall føre til at personen kan dø. Dette er jo selvfølgelig bare i de aller værste tilfellene, men det KAN skje!

Du har sikkert sett på Victoria Secret fashon show. Hvis du er jente da.♥ Der er det tynne modeller uten pupper og uten rompe, syltynne bein og med helt flat mage. Dette er det som unge jenter ser opp til, det er det unge jenter vil bli og gutter vil ha. Man skal tydeligvis være en size zero. Magasiner som retusherer bilder for å gjøre dem tynnere.Men finnes denne. Man skal ha store pupper og har man ikke detskal man ha silikon. og er man ikke tynn nok som 12 åring så er det anbefalt av bloggere å gå på dietter. Jeg mener at sponsore som det ikke skal sponse blogger, selv om det er en god inntektskilde. Barn helt ned til 10 års alderen leser disse bloggene, har bloggerene som forbilder og ser opp til dem. Er det fornuftig? 

Anna Rasmussen skriver på bloggen mamma til michelle i dette inlegget at, Jeg er så lei av å aldri føle meg bra nok for andre. Jeg får kommentarer på kroppen min hver eneste dag. På en uke kan jeg høre alt fra at jeg er for tykk, til at jeg er for tynn. Går det ikke ant til å være normal? Hva er forresten normal? 
Jeg har fått kommentarer på at jeg er for tykk, at folk kan se fettet tyte ut. At lårene mine er for tykke. Får man kommentarer som dette er det ikke lett å glemme. Man kan ikke altid legge de bak seg. De negative kommentarene gir ofte sterkere intrykk enn de positive. Men stå på! Husk: Du er nydelig som du er, du er perfekt! Ingen kan være som deg, og lev livet DITT ikke noen andre sitt! ♥

//Bilder fra WEHEARTIT, siste bilde av meg\\
Så deilig å tenke på at skoleuken snart er over, og at det snart er helg (!!!) bare en dag til da. Fikk tilbake matteprøven i dag, gikk jo mye bedre en forventet, jeg fikk nemlig 6! Var så overrasket, siden jeg egentlig ikke skjønte noe spesielt av det før tirsdagen:: Jaja♥ Skal på UMM møte i dag, så gleder meg egentlig veldig, er jo veldig morsomt da. Også får vi pizza ;)  
Hadde et lite mål om å klare å øve til mot greia, se to episoder av pretty little liars, henger litt etter... og klare å se grey`s anatomy, men skjønner jo nå at det ikke går med tanke på at greys anatomy begynner om 5 minutter, og jeg var dum nokk til å tro at jeg "bare" skulle spille en runde quizkamp først... Haha♥ Altså, man er ikke en ordentlig blogger før man har mistet kameraladeren minst en` gang, så nå er jeg da en ordentlig blogger. Eller, jeg har ikke mistet den, bare lagt den en lur plass liksom. Haha♥ Så akkurat nå så satser jeg på at jeg enten finner den, eller får lånt meg en lader hos noen, men foreløpig må dere bare klare dere med arkivbilder...


Har nettop laget horn sammen med lillesøstren min, såå gode! ♥♥ så nå skal jeg lese videre på safaen, drittprøver, skjønner jo ingenting:: Er egentlig ganske glad i safa, men noen ting er bare så kjedelige... Jaja, skal kose meg i kveld da:: 
Er bare så glad i å gå tilbake i arkrivet, og se igjennom gamle, merkelige, rare og morsome bilder. Som f.eks er de to øverste bildene på høyresiden tatt med 2 års mellomrom... Haha, blir avogtil helt satt ut om hvor mye jeg egentlig har forandret meg, for jeg ser det jo ikke selv... ♥ Jaja, hadde matteprøve i dag, gikk litt bedre enn forventet, noe jeg er ganske glad for da... Nå skal jeg se igjennom notatene mine, og se om jeg orker å øve på safaprøven vi har i morgen, og samtidig skal jeg lære meg mot-arket utenat... Hater når ukene er helt stappet med prøver osv. Blir så lei :)
Hei folkens! Var bare så trett i dag, må jo bare være solen. Noe er det i hvertfall  De to siste dagene har vi nemlig hatt sol, og det har vært så deilig etter at vi hadde stormen Kyrre på besøk. 

Genser fra cubus, bukse Her 

Nå skal jeg prøve å øve til matteprøven vi har i morgen, er bare så dårlig på ligninger med ukjent sum... haha♥  Kos dere videre da!

Så kreativ i dag, elendig overskrift. mm, jeg vet.


Endelig fredag! Så deilig♥ Desverre blir nok helgen brukt på matteoppgaver, og kanskje en tur til svolvær. Var jo helt grusomt den dagen i uka når begge dr.denim buksene mine ble ødelagt. Den dagen var ikke så bra for å si det sånn... Haha♥♥

Har ikke orket å gå ut og ta bilder i dag heller, mye vind, regn og alt dritt. Har så lyst til å ta noen nye bilder, er så lei av de gamle..


Så deilig de dagene man kan være ute å gjøre noe man elsker, som å ta bilder (♥) Skal spille kamp i dag, mot ballstad, håper jeg klarer å spille mye. Må gjøre meg klar nå, haha. Er så vimsete noen ganger, så kommer sikkert til å springe rundt i hele huset på leting etter leggbeskyttere, fotballstrømper, sko og shortser. Så typisk meg... Har jo bare vært drittvær denne uken, så håper det blir oppholdsvær når vi spiller i hvertfall  ååh, gleder meg sånn! 
Har vært litt fraværende de siste dagene, men får håpe det kommer seg. Dagene har nemlig blitt brukt til å se sminkevideoer på youtube, og være syk (spesielt å syne synd på seg selv...) Har aldri vært noen stor fan av youtube, men nå er jeg helt hektet. Her har det regnet, regnet, blåst og regnet enda mer, så har ikke orket å gå ut og ta bilder... Haha♥ Arkivbilder♥♥ 

 
Er så dårlig på å filme videoblogger at det ikke finnes ord. Men prøvde meg på en roomtour i dag, og syntes egentlig at den ble ganske bra! Haha♥ 
Ikke så lenge da, men "Long time, no see" Klarte å bli syk, så orket ikke å blogge i går, men dere skjønner nok. Bestemte meg for å rydde/ommøblere rommet mitt, og endte opp med å kaste ut en del, men det var verdt det.   Så tenkte å legge ut ROOMTOUR senere? 

 


Desverre er nettet her hjemme klikk, så får ikke lastet opp et nytt bilde.. arkivbilde here we come.
dope

 

dope by miaeline featuring a beanie hatKom på at jeg skulle ta og finne noen bilder, noen nye og noen gamle. Og gjett om jeg lo? Haha  den første collagen er fra de siste dagene, mens den siste er 1-2 år gammel. Fikk nesten sjokk når jeg så hvor mye jeg faktisk har forandret meg! 


♥♥Så deilig å sette seg ned, sette håret i en dott og se på hele norge baker. Elsker bare sånne program! Haha♥ 

Kos dere! 
Var en tur innom leknes i dag, skulle egentlig å se på jentetreninga, siden jeg sliter med føttene for tiden. Og da jeg skulle begynne å gå til hallen, startet det å regne som verst... Typisk min flaks:: Men tilbake til det jeg startet med. Skulle handle noen småting, som nye penner og en notatbok. Notatboken ble rosa, selvfølgelig  Men som alle andre jenter, så endte jeg opp med noen litt mer. Kjøpte et skjerf jeg hadde lagt av, såå fint! Forelsket... Det er det samme som jeg har i blått, men det blåe begynner å bli litt nuppete, og i tilleg så er det godt å ha noe å veksle mellom da. 
// Skjerfet kostet 199 på cubus og notatboken kostet 40 kroner på nille \\
Det regnet enda da jeg kom hjem, så ble innebilder i dag, heldigvis er det så fint lys ute at det gikk bra. Redigerte dem bare litt lysere, sånn som jeg redigerer alle bildene mine, så ser så bleik ut. Den store problemstillingen i en bloggers hverdag, haha♥  Er i hvertfall veldig glad i innkjøpene. 
 Så det blir vel å bli sett på en outfit i løpet av uken...
I`m tired of beeing sick
I`m sick of beeing tired
I don`t want do be alone 
I`m tired of beeing alone 

Tenkte å legge ut dagens outfit siden det er ganske lenge siden sist nå. Så her er den  Tror matteprøven gikk ganske bra egentlig, det var en oppgave jeg ikke fikk til da, heldigvis er dette bare en forprøve, så jeg kan forbedre meg til nestegang. Fikk også tilbake tyskprøven vi hadde, høy måleoppnåelse, så gøy! ♥ Skal sitte barnevakt for lillesøstren min i kveld, så skal klare å skrive et innlegg til senere i dag. 
Kan ikke beskrive hvor dårlig jeg er på overskrifter, menmen... får håpe det blir bedre! For øyeblikket sitter jeg og drikker smoothie, snapper og prøver å pugge til en prøve i morgen, funker bra! 

Jeg har jo en del lesere pr dag, og er veldig lei av den headeren jeg har. Er det noen som hadde vært så supersnille og prøvd å lage en header til meg? :) Str er 1060* valgfri høyde. Bildene tar du bare fra bloggen. Send den til meg på mail: miaelinee@hotmail.com ♥♥♥

 
Så deilig å stå opp i dag, og våkne til denne utsikten, så da var det bare å springe ned og hente kameraet. Haha♥ Skolen gikk egentlig ganske fort i dag, superdeilig det og  I kveld er det konfirmasjonsundervisning, men skal se om jeg klarer å presse inn et inlegg om jeg klarer? :) Var jo ute med Josefine og tok noen bilder, så det jeg la ut i går på summerfeeling inlegget var det hun som hadde tatt, bare så det var sagt... 

I miss the summertime
Jeg savner sommeren
sommerferien
sene kvelder
badeturer
softis
Hopping på trampolina
Fotballspilling i gresset i bare føtter
brunfarge
venner som jeg ikke har sett på lenge
kortspilling 
Jeg savner sommerferien 
I miss the summertime 

Altså, det er så godt med smoothie, og når jeg hadde muligheten, så lagde jeg meg en bringebærsmoothie. Såå godt! (♥) og så enkelt det er å lage, blandet bare bringebær, melk og biola. Sundt og godt! 

Satt i stad og så på oscar kjolene fra i går kveld. For å si det sånn, mange er på ønskelista mi nå... Smoothie og inspirasjon fra we♥it, så er dagen ganske så bra   
Når jeg var på leknes i går kjøpte jeg meg denne, varmebeskyttende fra Lee Stafford. Har ikke prøvd den enda, er den bra? Kjøpte den i hvertfall på Vita til 89 (før 119) ♥


Mia Eline
Hei! Jeg er en jente født i 99, jeg blogger om alt fra a til å. Gjerne legg igjen en kommentar, eller legg meg til som venn♥


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013Kategorier


· 3 favorites · Anbefaling · Blogg · Fashion · Innkjøp · Inspiration · Konkurranse · Personlig · Photography · Sponset · VideobloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits