En stund siden sist nå, men har ikke hatt inspirasjon til å blogge i det siste. Jobb og vm tror jeg har masse å si for bloggingen... Alene hjemme nå i 10 dager, så dagen i dag har blitt brukt til jobb, og rydding, og nå skal jeg se VM finalen, HÅPER på Argentina, men TROR at Tyskland vinner, hvis de spiller på samme måte som de gjorde da de spilte mot Brasil...♥ Så om Tyskland vinner, så håper jeg de vinner med mange mål, men det er vel nok fotballsnakking for nå? haha:) 

Fikk farget vippene mine i overigår, og ble så fornøyd! Farget de på bethoven på leknes hvis dere lurte :)
Dagen i dag har egentlig gått ganske fort, var jo ferdig kl 16, så dagen var ikke så lang i dag. Men jeg rakk å hente to pakker på postkontoret i dag. Skal nok få spilt det inn på en video, siden jeg har noen andre innkjøp også, som jeg vil vise dere. Men som overskriften sa, så er jeg faktisk allerede på sesong 3 av drop dead diva. Kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker den serien, nesten mer enn pretty little liars. Jeg fikk også et spørsmål om hvor jeg ser det, og det er HERSkal se en episode av "duvethva" og så skal vi spise tror jeg? Satser på det i hvertfall♥ Kos dere!
God morgen! Tror aldri jeg har vært så trett før, var altså så slitsomt å stå opp i morrest. Men er vel bare en vanesak, håper i hvertfall det da! :) Kjenner at  det skal bli godt med ferie snart! HUSK også å meld deg på linkerunden min, har rett og slett ikke hatt tid til å lage det enda, så den foregår helt til jeg har tid! så husk å meld deg på :)
summer outfit#6

 

summer outfit#6 by miaeline  Startet litt senere på jobb i dag, kl 10! Kan ikke beskrive hvor deilig akkurat det er. Men på den andre siden så er det til 18 da.. Men kanskje like greit?:) haha. Bloggen er ganske litt kjedelig nå, ingenting å skrive om, bortsett fra at jeg er på jobb, jobb, jobb. Men skal nok få til å skrive innlegg og ta bilder til bloggen da:) 
Er bare så dårlig på overskrifter, kan ikke noe for det! og en annen uvane er at jeg skriver haha i nesten hvert innlegg. haha, ups... haha♥ blir publisert et spennende innlegg senere, så anbefaler å skjekke innom! Og husk LINKERUNDEN min HER
summer outfit #6

 

summer outfit #6 by miaeline Endelig kom nettet på plass igjen(♥) så deilig! Kan ikke beskrive følelsen akkurat nå! Så nå skal jeg slappe litt av, se en episode med pretty little liars, og sannsynligvis en episode av drop dead diva. Er det forresten noe som får til å si drop dead diva rett? Jeg får det ikke til! Haha... Kos dere i dag! Har laget noen forhåndspubliserte innlegg som kommer i morgen mens jeg er på jobb, så gled dere!
Hei dere, var ikke meningen å ikke blogge i går, har ikke glemt dere altså! Men nettet var var så ustabilt i går, og funket ikke før i 12 tiden, og da var jo jeg opptatt med en fotbalkamp, Belgia-Usa♥ Klipte håret mitt i går, ble jo så kort! Men det er sikkert bare meg da, men bilde kommer når jeg kommer hjem! Litt deilig også uten de slitte tuppene :) 

HUSK LINKERUNDEN MIN HER!


Mia Eline
Hei! Jeg er en jente født i 99, jeg blogger om alt fra a til å. Gjerne legg igjen en kommentar, eller legg meg til som venn♥


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013Kategorier


· 3 favorites · Anbefaling · Blogg · Fashion · Innkjøp · Inspiration · Konkurranse · Personlig · Photography · Sponset · VideobloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits