Har så forferdelig lyst på et polarioid kamera, og når jeg fikk en mail fra Sponsetblogg, om at jeg hadde fått en ny sponsor, klikket jeg jo meg inn for å skjekke denne sponsoren ut. Dette var en nettside jeg hadde hørt om før, bla fra andre bloggere. Nemlig COOLSTUFF.no, og her hadde de jo det kameraet som jeg har sååå lyst på. (♥) 

Trykk på bildene for å komme til produktene!

Coolstuff har blandt annet (itilleg til polaroidkameraet) sjokoladefontene, softismaskin, 3D printer og masse andre utrolig kule ting!  

Trykk på bildene for å komme til produktene!

En veninne av meg har sjokoladefontenen herifra, og den er en klar vinner på jentekvelder og andre fester. Og hva er vel bedre enn softis? Og har man denne maskinen, så kan man jo spise softis hele tiden. 

Er du med i sponsetblogg programmet? 
Har du bestilt noe fra coolstuff?

 
Var innom superkul.no i stad, og fant noen utrolig fine produkter, jeg ble overrasket over hvor mange forskjellige produkter de hadde. Før trodde jeg at de bare hadde klær, men der tok jeg veil. De hadde jo solbriller, sminke, sko og masse annet. Mens jeg gikk igjennom nettsiden deres, fant jeg noen ting jeg ble veldig glad i! 


//Kjole HER - Iphonedeksel HER - Pilotbriller HER\\

Elsket fargen på kjolen og spesielt blondene! og dekselet er virkelig søtt! "♥"  pilotbrillene var virkelig kule!

Jeg anbefaler alle å gå inn på superkul.no og skjekke ut produktene deres! 

//sponset inlegg- helt ærlige meninger\\


Mia Eline
Hei! Jeg er en jente født i 99, jeg blogger om alt fra a til å. Gjerne legg igjen en kommentar, eller legg meg til som venn♥


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013Kategorier


· 3 favorites · Anbefaling · Blogg · Fashion · Innkjøp · Inspiration · Konkurranse · Personlig · Photography · Sponset · VideobloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits